Tvätt och underhåll

Husvagnar och husbilar utsätts för ett hårt liv utomhus under större delen av deras liv. Det lämnar sina spår och gör att det inte bara ser tråkigt ut, utan kan också vara skadligt vid längre perioder. Att tvätta själv är inte alltid helt enkelt så vi erbjuder omsorgsfulla tvättalternativ för din husvagn eller husbil.

Kontakta oss

Utvändig tvätt

Insidan må vara lättare att hålla efter själv, men utsidan blir snabbt ett mycket större projekt. Du kanske inte har rätt utrustning för att komma åt överallt och det kan vara bökigt att använda trappstege eller andra ställningar för att tvätta taket på ekipaget. Vi ombesörjer utvändig rengöring av din husvagn eller husbil för ett gnistrande resultat.

Utvändig tvätt inklusive tak
2 495 kr

Det kompletta alternativet som rengör alla sidor samt taket.

Utvändig tvätt exklusive tak
1 995 kr

En mindre insats som rengör alla sidor av ekipaget.

Underhåll

I vår butik hittar du ett utbud av underhållsprodukter för dig som vill ta hand om tvättningen själv. Från grundläggande rengöring till specifik detaljrengöring och putsdukar.

Tänk på att när du tvättar din husvagn eller husbil är det inte samma som att tvätta din bil. Karossen är mjukare än på en bil och tål inte samma typer av rengöringsmedel. Ventilationsgaller och fönster bör inte tvättas med högtrycksspruta då det kan skada dem.

Kontakta oss

Vill du boka tvätt av din husvagn eller husbil? Skicka en kontaktförfrågan genom det här formuläret eller ring oss på 090 202 29 90 för att boka en tid.