Service personbil

I vår verkstad erbjuder vi ett stort serviceutbud för personbilar, allt från mindre serviceåtgärder till mer omfattande insatser. Vi säkerställer en välfungerande vardag för dig och ditt fordon ute på vägarna.

Kontakta oss

Service och reparationer

För att säkerställa att din bil fungerar som den ska är det viktigt att den följer tillverkarens rekommendationer för service och underhåll. Det ger dig trygghet i trafiken och minskar risken för fel och skador på din bil. Med service från oss behåller du dessutom gällande garantier från tillverkaren då vi använder godkända reservdelar med hög kvalitet.
När du ska lämna in din bil hos oss får du alltid ett kostnadsförslag på vad åtgärderna kommer att kosta så att du på förhand vet precis vad det kommer att kosta. När du godkänt vårt kostnadsförslag sätter vi igång med service och reparationer.

Vi utför bland annat

● Byte av oljefilter och olja
● Byte av luftfilter
● Byte av kupéfilter
● Byte av tändstift
● Kamremsbyte
● Byte av vattenpump
● Byte av torkarblad
● Går igenom kontrollpunkter

När du servar bilen hos oss ingår alltid 12 månaders assistansförsäkring efter utförd service. Vi lämnar dessutom 3 månaders funktionsgaranti på alla reservdelar i samband med service.

Delbetala med AutoExpertenkortet

Ibland kommer behovet av service och reparation olägligt. Med AutoExpertenkortet kan du enkelt dela upp kostnaderna för service och reservdelsköp på upp till 24 månader räntefritt (administrativa avgifter tillkommer). Du samlar enkelt dina köp och får en faktura i slutet på varje månad som du antingen betalar i fullo eller delar upp din betalning som ett fast månadsbelopp. AutoExpertenkortet är inte knutet till något kreditkort och du kan antingen välja att ansöka om en engångskredit för enstaka affärstransaktioner eller att söka en större kredit för att smidigt vid behov kunna göra flera inköp.

Kontakta oss

Vill du boka service? Du kan skicka en kontaktförfrågan genom att använda det här formuläret men du är också alltid välkommen att ringa oss på 090 202 29 90 för att boka din service.