Garantiärenden

Strular utrustningen? Eller har den rent av gått sönder? Är det dessutom inom garantiperioden kan vi hjälpa dig att åtgärda problemen enligt gällande garantivillkor. Vi är auktoriserade servicepartners till flertalet tillverkare och erbjuder rätt service för all utrustning i din husvagn eller husbil.

Kontakta oss

Felfri utrustning

Utrustningen i din husvagn eller husbil är mer än bara det maskinella för själva vagnen och bilen. Inuti finns också en hel del utrustning och system som också måste fungera korrekt för att du dels ska ha en bra och välfungerande upplevelse ute på vägarna, dels för att garantivillkor och försäkringar ska gälla fullt ut. Curavans tekniker är auktoriserade att utföra service och åtgärda fel inom garantiperioder för att din utrustning ska fortsätta behålla garantier och fungera som de ska.

Kyl och frys

Vi säkerställer att kylaggregat fungerar som de ska

Spis och ugn

För välfungerande spishäll, gasolplattor och ugn

Klimatanläggning

Vid problem med värme och ventilering

El och teknik

Vi åtgärdar fel i bland annat elsystem och belysning

Försäkringsfrågor

Fel i utrustning kan uppstå i samband med skada eller olycka och då kan det falla in under Försäkringsärenden. Vi har samarbetsavtal med flertalet försäkringsbolag och utför reparation och service vid försäkringsärenden. Du kan läsa mer om det på sidan ”Försäkringsärenden”.

Kontakta oss

Är det något som inte står rätt till med utrustningen i din husvagn eller husbil? Kontakta oss så hjälper vi dig med dina garantiärenden! Skicka en kontaktförfrågan eller ring oss på 090 202 29 90.