Förvaring och parkering

Vi erbjuder dig möjligheten att säsongsförvara din husvagn eller husbil men vi har också uppställningsplatser och förvaringsmöjligheter för din motorcykel, snöskoter, vattenskoter, båt eller annat som du kan tänkas behöva förvara på annan plats.

Kontakta oss

Garage och förvaringslokal

I våra lokaler har vi ett antal platser där du kan hyra en plats inomhus för uppställning av din husbil, husvagn eller annat fritidsfordon som du vill säsongsförvara. Lokalerna är rymliga och när du hyr plats av oss kan du känna dig trygg och bekväm gällande förvaring av ditt fritidsfordon. Kostnaden för platsen beror på vad för typ av fordon du vill förvara och hur länge.

Kontakta oss för aktuellt antal platser och priser.

 

Uppställningsplatser och parkering

Utöver inomhusförvaring kan vi även erbjuda uppställningsplatser och parkeringsplatser för ditt fritidsfordon. Dessa platser är utomhus och utan skärmtak, vilket innebär att du som är ansvarig för fordonet även ansvarar för att fordonet klarar att stå utomhus aktuella säsonger. Kostnaden för platsen beror på vad för typ av fordon du vill förvara och hur länge.

Kontakta oss för aktuellt antal platser och priser.

Kontakta oss

Vill du boka förvaring? Du kan skicka en kontaktförfrågan genom att använda det här formuläret men du är också alltid välkommen att ringa oss på 090 202 29 90 för att boka din förvaring.